LOADING

Type to search

Toegelicht: de bekende merken kinderstoelen

Baby & Kind

Toegelicht: de bekende merken kinderstoelen

Delen
Toegelicht de bekende merken kinderstoelen

Er zijn talloze kinderstoelen op de markt en via websites als Kinderstoelen.be vind je eenvoudig een goed model. Hier merk je dat het heus niet altijd nodig is om voor de bekende producenten te kiezen, want ook andere fabrikanten hebben een aantal goede kinderstoelen op de markt gebracht. Voor de eeuwige twijfelaars is een bekend merk dan weer de makkelijke keuze. De grote en bekende producenten maken over het algemeen goede en kwalitatieve kinderstoelen waar niks op aan te merken valt. Hieronder vind je alvast enkele goede en bekende merken terug.

Kinderstoelen van Stokke

Stokke is nog steeds een van de bekendste en grootste producenten van kinderstoelen. Vooral de Tripp Trapp Stokke is een heel bekende kinderstoel. Dit is een meegroeistoel naar klassiek Scandinavisch design. Het stoeltje groeit levenslang mee. Niet alleen door het unieke ontwerp, maar ook door de keuze voor eersteklas beukenhout. Het stoeltje laat zich heel eenvoudig graveren en er zijn talloze accessoires verkrijgbaar. Ook de andere kinderstoeltjes van deze producent zijn overigens echte aanraders. Vooral het 5-in-1-zitsysteem Stokke Steps en de Stokke Clikk voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar zijn echte aanraders.

Baninni-kinderstoelen

Baninni is een merk van betaalbare kwaliteitsproducten voor jonge kinderen. Deze producent maakt meer dan alleen kinderstoelen en verkoopt zelfs wandelfietsjes, matrassen en speelgoed. Hun bekendste product is echter de Baninni Muna, een meegroeistoeltje dat in vijf hoogtes verstelbaar is. Het komt inclusief een 3-puntsveiligheidsharnas en het is te gebruiken tot de leeftijd van 3 jaar. Met de Baninni Dolce Mio hebben ze bovendien ook een alternatief dat te gebruiken is tot de leeftijd van 10 jaar. Voor beide modellen zijn er handige zitverkleiners te verkrijgen.

Kinderstoelen uitgelicht

Designerkinderstoelen van Bloom

Bij Bloom maken ze designerkinderstoelen die perfect aansluiten bij een modern interieur. Het zijn soms heel eigenwijze kinderstoelen die een tikkeltje duurder zijn, maar kwalitatief heel goed zijn. Het bekendste voorbeeld is de Bloom Fresco. De Bloom Fresco is eerder al als beste getest door Consumentenbond en kan vanaf de geboorte tot ongeveer de achtjarige leeftijd worden gebruikt. De hoogte is volledig verstelbaar en de kinderstoel kan zo zelfs tot op barhoogte worden gebruikt. Ideaal voor een moedermelkje of groentesoepje met de maten.

Daarnaast heeft de Bloom Fresco nog talloze eigenschappen waar wij alvast enthousiast van worden. Het is bijvoorbeeld 360 graden draaibaar, beschikt over een vijfpuntsgordel en heeft een ligstand voor pasgeboren kindjes. Het is overigens ook in een basic-variant te verkrijgen. Hierbij ontvang je enkel de zitting, de gordelset en de voetensteun. Het tafeltje en de zitverhoger ontbreken dan.