LOADING

Type to search

Stijlvol de skipiste op met deze tips

Lifestyle

Stijlvol de skipiste op met deze tips

Delen
Stijlvol op de skipiste

Ben je van plan om binnenkort op wintersport te gaan? In dat geval zijn er best wat zaken waar je rekening mee zal willen houden. Dit geldt onder meer voor de outfit die je gaat dragen. Stijlvol de skipiste op gaan lijkt op het eerste zicht misschien niet zo belangrijk, maar voor veel mensen is dit wel degelijk een absolute must. Ben ook jij nog op zoek naar enkele interessante tips voor een stijlvolle wintersport? In dat geval ben je daarvoor hier op deze pagina aan het juiste adres!

1.) Durf er tussenuit te springen

Een stijlvolle uitstraling staat absoluut niet altijd gelijk met een neutrale uitstraling, in tegendeel. Het vergt een beetje moed, maar het kan absoluut de moeite waard zijn om te durven kiezen voor alternatieve, opvallende kleuren op de skipiste. Niet alleen zal je op deze manier beter zichtbaar zijn, daarnaast zal je ook uitblinken tussen de massa. Het mag dan ook duidelijk zijn, durf te kiezen voor opvallende kleuren en ook gedurfde prints hoeven absoluut niet genegeerd te worden, in tegendeel!

2.) Hou rekening met de stijl van je ski’s of snowboard

Een tweede punt waar veel mensen die gaan wintersporten geen rekening mee houden heeft betrekking tot de uitstraling van hun ski’s of snowboard. In het bijzonder voor snowboards geldt dat zij doorgaans over een erg opvallend of duidelijk design kunnen beschikken. Wil je echt in stijl de skipiste op gaan? In dat geval zorg je er voor dat je outfit perfect aansluit op de stijl evenals de kleuren van je snowboard. Dit geldt uiteraard ook voor mensen die er voor hebben gekozen om zelf bepaalde ski’s aan te kopen.

3.) Sta ook stil bij de accessoires!

Een ski-outfit bestaat uiteraard niet alleen maar uit een skipak of soortgelijke kleding. Daarnaast is het zo dat wintersporters doorgaans ook gebruikmaken van heel wat accessoires. Het kan hierbij onder meer gaan om de volgende zaken:

  1. Een muts;
  2. Een sjaal;
  3. Een skibril;
  4. Handschoenen;
  5. Speciale snowboard- of skischoenen;

Het spreekt voor zich dat ook de uitstraling van deze accessoires bijdragen aan de globale look van je ski-outfit. Wil je dus echt zo stijlvol mogelijk de skipiste op gaan? In dat geval zal je ook graag de nodige aandacht willen besteden aan de accessoires zoals hierboven aangegeven!

4.) Verlies het functionele aspect niet uit het oog!

Stijlvol de skipiste op gaan hoeft het functionele aspect in de praktijk beslist niet in de weg te staan, in tegendeel. In het bijzonder wanneer je naar bijvoorbeeld een Scandinavisch land op vakantie gaat zal je kunnen vaststellen dat werken met lagen een absolute must is. Een ski-outfit die er wel cool uitziet, maar je niet echt warm weet te houden is uiteraard ook niet bepaald stijlvol te noemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, hoe belangrijk de uitstraling van je skipak of ski-outfit ook mag zijn, het spreekt voor zich dat je er ook gewoon lekker warm van moet krijgen. Gelukkig zijn er meer dan voldoende skipakken of soortgelijke outfits op de markt terug te vinden welke er niet alleen visueel goed uitzien, maar bovendien ook nog eens ongelofelijk functioneel zijn. Zo kan je stijlvol de skipiste op zonder kou te moeten lijden!