LOADING

Type to search

Sanitair inspiratie voor een mooie upgrade

Wonen

Sanitair inspiratie voor een mooie upgrade

Delen
Sanitair inspiratie voor een mooie upgrade

Badkamer verbouwen? Bekijk onze sanitair inspiratie

Ben je van plan je badkamer te gaan verbouwen? Iedereen wil graag een mooie badkamer om lekker in te ontspannen na een drukke werkdag. En wat zijn er toch veel mooie badkamers tegenwoordig! Wij zochten uit wat de leukste trends voor in de badkamer zijn en hebben wat sanitair inspiratie voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ga meteen aan de slag met onze tips.

Zwevend toilet

Zoek je wc inspiratie, dan kunnen wij je vertellen dat het zwevend toilet helemaal in is. Veel mensen maken de keuze voor een zwevend toilet, omdat deze een luxe en strakke uitstraling heeft. Dit toilet hangt aan de muur en daarachter zit het inbouwreservoir. In vergelijking met een normaal toilet, hangt het waterreservoir niet in het zicht. Er zijn zwevende toiletten in diverse stijlen verkrijgbaar, waardoor je altijd wel een toilet zal vinden die precies bij de rest van jouw badkamer past.

Koper in de badkamer

Koper in de badkamer

Koper wordt steeds meer gezien in het interieur en dan bedoel we we ook vooral in de badkamer. Koper zorgt ervoor dat jouw badkamer een luxe en warme uitstraling krijgt. Deze prachtige kleur kun je op verschillende manieren toepassen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een koperen kraan, een koperen regendouche of het vervangen van je tegels door koperen wandtegels. Ook heel mooi, is een wasbak van koper en een spiegel van koperkleurig glas. Plaats echter niet te veel koper in de badkamer, maar voeg verschillende elementen toe, waarmee je een mooi geheel creëert met de rest in je badkamer.

Retro tegels

Retro tegels worden steeds populairder en zijn dus niet meer ouderwets. Retro tegels zijn speciale tegels die geïnspireerd zijn op vroegere trends, maar een vernieuwde uitstraling hebben vanwege de nieuwe manieren van productie van tegenwoordig. De prints en kleuren zijn hierdoor nog sprekender. Bekende retro tegels zijn Portugese tegels, Terrazzo tegels en tegels uit de jaren 50.

Urban nature: natuur in je badkamer

Ook urban nature is een trend die steeds meer aan populariteit wint. Wat we hiermee bedoelen? De urban nature trend is geheel gericht op het natuurlijk en duurzaam inrichten van de badkamer. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van vele natuurlijke elementen, zoals hout en aardewerk. Ook zie je vaak een mix van verschillende planten in deze badkamers terug.

Wil jij deze trends ook terug laten komen in jouw badkamer? Ga dan eens op zoek naar webshops waar deze trends verkocht worden. Wij wensen je veel succes met het toepassen van deze gave badkamertrends.