LOADING

Type to search

4 keer de mooiste huwelijksreizen op Aarde

Reizen

4 keer de mooiste huwelijksreizen op Aarde

Delen
Kruger-National-Park

Veel mensen gaan slechts één keer in hun leven op huwelijksreis. Het spreekt dan ook voor zich dat ze er een onvergetelijke gebeurtenis van willen maken. Er zijn op deze planeet heel wat prachtige bestemmingen voor huwelijksreizen terug te vinden, maar enkelen steken er toch met kop en schouders bovenuit. Ben jij ook benieuwd naar welke bestemmingen je nu precies de mooiste huwelijksreizen op Aarde kan boeken? Wij zochten de vier mooiste huwelijksreizen op Aarde voor je uit en hebben ze hieronder even op een rijtje gezet.

1.) De Malediven

Eén van ’s werelds bekendste bestemmingen voor huwelijksreizen zijn natuurlijk de Malediven. Het moet dan ook gezegd, deze bestemming heeft alles in huis om er voor te zorgen dat je, je huwelijksreis nooit nog vergeet. Kristalheldere baaien, parelwitte stranden en de meest luxueuze hotels maken dit tot een ware droombestemming. Men gaat op de Malediven erg ver om pasgetrouwde stellen een fantastische ervaring aan te bieden. Zo beschikken menig aantal huwelijkssuites over toegang tot een privéstrand en is het zelfs mogelijk om met je partner uit eten te gaan in een onderwater restaurant. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer je jouw huwelijksreis boekt naar de Malediven staat dit garant voor een onvergetelijke ervaring.

2.) Jordanië

Jarenlang werd Jordanië als bestemming voor een huwelijksreis compleet over het hoofd gezien. Tegenwoordig is dat wel even anders. Dit land heeft dan ook alles in huis om cultuurminnende koppels op hun wenken te bedienen. Niet alleen tref je hier indrukwekkende woestijnlandschappen aan, daarnaast zijn er natuurlijk ook de archeologische wonderen waaronder het bekende Petra. Deze eeuwenoude stad bevindt zich in de rotsen en behoort niet voor niets tot één van de zeven wereldwonderen. Je boet met een huwelijksreis naar Jordanië misschien iets in op vlak van luxe, maar daar staat tegenover dat je enkele unieke culturele toppers in de plaats krijgt.

3.) Zuid-Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika is iets wat op het verlanglijstje van heel veel mensen staat. Het gebeurt niet zelden dat koppels er voor kiezen om deze plannen uit te stellen tot ze trouwen. Wat wordt dan de bestemming voor hun huwelijksreis? Zuid-Afrika natuurlijk! De prachtige natuur, de indrukwekkende steden en vooral het unieke gevoel dat je overstelpt wanneer je het Kruger National Park bezoekt zijn stuk voor stuk belangrijke redenen om jouw huwelijksreis naar Zuid-Afrika te ondernemen. Wat het boeken van een reis naar Zuid-Afrika met bijvoorbeeld de gespecialiseerde reisorganisatie Sable Tours nog interessanter maakt? Dat het land ook nog eens over enkele van ’s werelds beste wijnen beschikt!

4.) Fins Lapland

Het lijkt er vaak naar uit te zien dat bestemmingen voor een huwelijksreis noodgedwongen over een (sub)tropisch klimaat dienen te beschikken. Wat echter wanneer jullie helemaal geen fan zijn van bloedhete temperaturen? Dan ga je op huwelijksreis naar Fins Lapland! Niet alleen tijdens de zomer, maar zeker tijdens de winter is dit een fantastisch mooie regio om te bezoeken. Wil je tijdens jullie huwelijksreis kunnen genieten van één van ’s werelds meest romantische settings? Kies dan voor een verblijf in een glazen bungalow! Met een beetje geluk verschijnt tijdens de nacht plots het Noorderlicht waardoor je pas echt een unieke en onvergetelijke huwelijksreis kan beleven!