LOADING

Type to search

Hier kan je padeltennis spelen in België

Gezondheid

Hier kan je padeltennis spelen in België

Delen
Hier kan je padeltennis spelen in België

Ook in België rekent padel op steeds meer belangstelling. Padelclubs schieten er als paddenstoelen uit de grond en steeds meer tennisclubs bieden intussen padelbanen aan. Alleen in Vlaanderen zijn er momenteel al meer dan 120 clubs waar je padel kan spelen. Een volledig overzicht kunnen we hier niet bieden, maar de grootste en leukste clubs lichten we hier wel even voor je toe.

Padel 4U2 Gent

Padel 4U2 Gent was de eerste padelclub in België en opende in 2012 de deuren. Deze padelclub beschikt over acht dubbele padelterreinen, waarvan er twee overdekt zijn. Daarnaast hebben ze ook een overdekt enkel terrein, is er een cafetaria met een ruim terras voorzien en vind je er ook kleedkamers en sanitaire voorzieningen terug. Reserveren doe je via een digitaal reservatiesysteem en dit is ook voor niet-leden mogelijk. Ten slotte kan je er ook padel rackets huren of kopen. Als je nog geen ervaring met padel hebt, is huren sowieso een goed idee. Wil je toch een racket kopen? Dan raden we aan om eerst een aantal reviews te lezen via betrouwbare websites als Padelstart.nl.

Aantal dubbelvelden: 8
Aantal enkelvelden:
1
Aantal overdekte velden:
3
Adres:
Emanuel Hielstraat 108, 9050 Gent

Padelclub Brugge

Padelclub Brugge is net iets kleiner dan de club in Gent en beschikt over zes dubbelvelden en één enkelveld. Het enkelveld is overdekt, net zoals twee van de dubbelvelden. Binnenkort zouden er ook indoorvelden worden voorzien, dus dat is zeker iets om in de gaten te houden. Een belangrijk pluspunt is de gezellige bar waar je tijdens de zomer een lekker warm drankje kan drinken.

Reserveren doe je via de Playtomic-app en de mensen van de club helpen je graag bij het vinden van medespelers. Daarnaast kan je er initiatielessen volgen en wordt er samengewerkt met de ATTAK Padel Academy van Vincent Dedecker.

Aantal dubbelvelden: 6
Aantal enkelvelden:
1
Aantal overdekte velden:
3
Adres:
Geralaan 51, 8310 Brugge

Padel on the Beach

Padel on the Beach is een padelclub in Westende. Deze club beschikt over drie dubbelterreinen en één enkelterrein. Daarnaast vind je er ook tennisterreinen, een voetbalkooitje, pingpongtafels en basketkorven terug. Voor wie na het spelen wil chillen, is er een hip zonneterras te vinden. Voor de allerkleinsten is er zelfs een springkasteel aanwezig. Daarnaast barst het clubhuis van de gezelligheid en is het er gewoon aangenaam vertoeven. Ook hier reserveer je via de Playtomic-app.

Aantal dubbelvelden: 3
Aantal enkelvelden:
1
Aantal overdekte velden:
0
Adres:
Zonnelaan 61, 8430 Westende

Sportcentrum Grand Slam Tienen

Bij Sportcentrum Grand Slam Tienen heerst er een heel gemoedelijk sfeertje en word je altijd persoonlijk geholpen. Je kan er allerlei sporten beoefenen en er is zelfs een fitnessruimte voorzien. Zowel recreanten als competitiespelers kunnen er terecht. Er zijn drie dubbelterreinen voorzien en deze zijn allemaal overdekt.

Aantal dubbelvelden: 3
Aantal enkelvelden: 0
Aantal overdekte velden: 3
Adres: Tennisstraat 3, 3300 Tienen

Eenvoudig een padelclub vinden

Op zoek naar een padelclub in je buurt? Via de website van Tennis Vlaanderen vind je eenvoudig een club. Je kan er uitgebreid zoeken en beschikt er over diverse filtermogelijkheden. Maak gebruik van de zoekmogelijkheden en vind een padelclub in je regio.