LOADING

Type to search

4 bekende merken wandelwagens die je moet kennen

Baby & Kind

4 bekende merken wandelwagens die je moet kennen

Delen
4 bekende merken wandelwagens die je moet kennen

Er zijn talloze fabrikanten van wandelwagens en iedereen heeft gegarandeerd een eigen favoriet. Vaak zie je dat mensen die tevreden waren over de wandelwagen voor hun eerste kindje, ook later kiezen voor hetzelfde merk. Er zijn een aantal merken die het bij hen heel goed doen. Het gaat vaak om bekende merken. Hieronder ontdek je er alvast het een en ander over. Via www.wandelwagens.be vind je meer informatie en een aantal uitgelichte modellen.

Chicco

Chicco is een merk dat gek genoeg zijn oorsprong vindt in de groep Artsana, dat aanvankelijk gespecialiseerd was in aderpunctieproducten. Het is eigenlijk pas sinds eind jaren ’50 dat Chicco ook wandelwagens begon te produceren. En het legde het bedrijf geen windeieren. De wandelwagens van Chicco hebben over het algemeen een vrij eenvoudig design, maar zijn qua functionaliteiten wel eigentijds ontworpen. Zelfs heel robuuste exemplaren voor flinke boswandelingen behoren er tot de mogelijkheden. In vrijwel alle prijsklassen zijn er geschikte modellen te vinden.

Pericles

Het merk Pericles is er een van eigen bodem. Het merk werd groot in Deinze, toen het nog de Europese hoofdstad van de kinderwagens was en er nog 3.000 mensen in de sector tewerkgesteld waren. Tegenwoordig heeft Deinze die rol moeten lossen, maar het hoofdkantoor is wel nog steeds in Destelbergen gevestigd.

De wandelwagens van Pericles hebben altijd een duidelijke focus op de hedendaagse behoeften van jonge ouders. De producent laat het dan ook niet na om te innoveren. Zo is er bijvoorbeeld de Pericles XS Comfort Plus, een wandelwagen die speciaal ontworpen is voor reizende ouders. Deze wandelwagen is heel compact op te plooien en komt zelfs met een draagriem. Ideaal voor op het vliegtuig!

Bekende merken wandelwagens

Quinny

De Quinny kinderwagen is allicht geen onbekende. Toch bestaat dit merk nog niet zo heel lang en ontstond het pas in 2004. Het liet zich echter al snel opmerken door de duidelijke focus op de stedelijke markt. Vooral opvallend is dat dit merk klassieke designs durft loslaten en daarbij zoekt naar oplossingen die nog beter zijn voor jonge kinderen. Een goed voorbeeld daarvan is de Quinny Yezz Air met een luchtdoorlatende hangmatzitting. Deze wandelwagen is niet alleen comfortabel, maar ademt ook beter tijdens de warme zomermaanden.

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi kennen we natuurlijk allemaal omwille van de multifunctionele kinderzitjes, maar ze hebben ook gewoon heel goede kinderwagens. Deze kinderwagens blinken vaak uit op het gebied van veiligheid en intelligente designs. Vaak gaat het om toegankelijke standaardontwerpen. Wie met andere woorden houdt van futuristische of bijzondere designs van gerenommeerde ontwerpers kiest beter voor een ander merk. Geef je de voorkeur aan kwaliteit en degelijkheid? Dan is Maxi-Cosi zeker een goede keuze.